kojoT Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam. Zabieram się za obudowanie komputera w "szafce". Obudowa będzie połączona prętami gwintowanymi i teraz: Czy M4 zmieści się w otworze? Wyguglowałem że ,zwykłe śrubki są M3 ale otwór na oko jest sporo większy. Według jednej strony ma 0,156" czyli jakieś 3,96mm... Czy będzie ktoś tak miły i mi zmierzy średnicę otworu? Czy podejdzie pręt m4 (bo m3 jest tylko na allegro). Sorry za kłopot ale miarkę komuś pożyczyłem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam. 3,96mm... do 4,02 udało mi się wymierzyć. M4 wchodzi bez problemu. Jeśli pręty będą krótkie, będziesz musiał dość precyzyjnie wszystko spasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzięki serdeczne. Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...