tribal Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witajcie. Mam możliwość wzięcia w programie motywacyjnym w pracy monitor. Wybór jest jednak ograniczony do dwóch modeli czyli Asusa VS247NR oraz LG 24M35D-B. Jestem świadomy ze to niska półka sprzętu. Proszę o podpowiedź który nich jest lepszy lub przynajmniej mniej gorszy ;). Przeznaczenie to okazjonalne granie w gry różnego gatunku. z góry dziękuję za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 W takiej cenie...zapomnij! Można praktycznie każdy model wziąć w tej cenie i wszystkie są takie "same". Możesz se spróbobwać pośród z tej listy znaleźć coś dla siebie. http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_styczen_2015?page=0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tribal Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tak też sądziłem dlatego napisałem by wybrać mniejsze zło;) Gdybym jednak miał w tym przedziale cenowym wybór to lepiej iść w IPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...