pyotrec Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wie ktoś z kąd ściągnąć Partition Magica, shareware lub demo, koniecznie wersja 5.01 ? z góry dziękują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.0 na http://f.o.s.i.1command.com/ Nie wiem skad wziac tak stara wersje, a z reszta po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tu masz 5.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tak na boku: Zeby ten link jeszcze dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tak na boku: Zeby ten link jeszcze dzialal...A co Ci nie działa? To ftp, u mnie downloader ściąga bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 sprobuj kaaza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tak na boku: Zeby ten link jeszcze dzialal...A co Ci nie działa? To ftp, u mnie downloader ściąga bez problemu. Teraz jakos GetRightem polecialo, ale wtedy za pomoca IE - zero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...