maras52 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Siemka all Jakieś pare latek temu kupiłem bloki X3M i Abadona GPU i tak leżały sobie zapomniane przez świat, aż to przy porządkach odkryłem smutne, zakurzone lecz wciąż gotowe do działania w/w bloki. I teraz pytanie czy Eheim 1002 Inline + Fiat125p + X3M + Abadon GPU w miarę sprawnie zaleją C2D E7400 i (na razie) GF GTS250 ? W przypadku karty przy graniu potrafi dobić do 70-75stC mimo wentyla 120 puszczonego non stop na 12V. Niestety można by rzec że zzieleniałem w tych sprawach :/ wypadawszy z obiegu na parę ładnych latek. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez maras52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jeżeli pasują zapinki na blokach, to jak najbardziej zadziała. Stare bloki działają przyzwoicie nawet na najnowszych cpu, nie ma tragedii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras52 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Zapinki to nie problem ;) X3M'a już dawno przerobiłem pod s775. Na razie czekam aż sąsiad mi nagwintuje w robocie elementy do reza później publikne moje "dzieło" xD Edytowane 29 Stycznia 2015 przez maras52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 trzymam za słowo za zdjęcia, dawno nie widziałem nic tak mocno oldschoolowego 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Bez problemu... Sprzęcik starszej daty, ale nie takie grzałki schłodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...