L.Viadro Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam taki problem: pare dni temu zmieniłem proca i mobo na P4 2.4A i ASUS 845PE i przy starcie/restarcie kompa podczas ładowania windowsa na chwile obraz sie przyciemnia(jak jest to logo XP i na dole napis "Ładowanie") i komp jakby stał, dopiero po chwili rusza dalej i potem już wszystko jest OK. Albo czasami przed pojawieniem sie logo obraz jest czarny, komp jakby staje i dopiero po chwili rusza, pojawia sie logo itd. Qmpel mówi ze on ma to samo mobo i u niego przy uruchamianiu kompa otrzymuje informacje kobiecym głosem ze teraz komp uruchomi sie z systemu. Ale u mnie tego nie ma. Czy to własnie dlatego komp mi staje na chwile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Qmpel mówi ze on ma to samo mobo i u niego przy uruchamianiu kompa otrzymuje informacje kobiecym głosem ze teraz komp uruchomi sie z systemu. Ale u mnie tego nie ma. Czy to własnie dlatego komp mi staje na chwile? ZE CO??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...