quatroo Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, mialem zwarcie zasilacza i spalilo mi sie gniazdo dysku twardego, co teraz zrobić? ;/ Oddać do jakiegoś serwisu żeby wymienili? Dużo tam jest ważnych rzeczy.. Mogę sam spróbować naprawić, lecz czy jak kupie używany dysk (dawca) lub gniazdo, o ile kupie.. to da rady uratować? Płytka cała, wnętrze nie ruszone tylko tutaj na kablu zasilania zrobiło się zwarcie... pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Tak potrzeba stacji hot air by wymienić złącze. Do tego zakup 2 inny niesprawny dysk by mieć gniazdo na podmianę. Samemu też dałbyś radę ale potrzeba wprawy i umiejętności.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 przy takim zwarciu i stopieniu aż mi się wierzyć nie chce że tylko wtyczka poszła (a że nie widać nie znaczy że jest ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...