IWillDetonateYou Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie ludzie, chcąc zmniejszyć mój ping przez swoją głupotę zrobiłem faila jakby trochę, zrobiłem tak jak koleś na tym filmiku z tym że zrobiłem to na kompie na którym łącze sieć przewodową, a to należało tak zrobić w przypadku sieci bezprzewodowej. No i co sieć znikła, rozwiązywanie problemów windows wykrywa problem w karcie sieciowej lub w jej sterowniku. Aha no i nie da się wejść na kompie w ustawienia routera (192.168.1.1). Na telefonie internet przez wifi przez ten router działa normalnie i nie ma żadnych problemów. Jak to odkorkować ktoś wie? Edytowane 5 Lutego 2015 przez IWillDetonateYou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Jeżeli zmieniłeś tylko pojemność buforów na karcie sieciowej przywróć im wartości sprzed zmiany. Uprzedzając pytanie domyślnie jest to 512 dla odbioru i 128 dla transmisji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...