KPiN Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie wiem czy to tylko u mnie, ale czcionka w cytatach nie ma polskich znaków, tzn. wyświetlają się, ale wyraźnie widać inny krój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Masz racje - był taki problem w skórce domyślnej. Okazuje się, że dotychczasowy font pobierany z google fonts nie miał polskich znaków diakrytycznych co przegapiłem, bo na wszystkich moich komputerach miałem ją lokalnie w wersji z rozszerzonym zakresem znaków. Po przemyśleniach krój został zmieniony, na nieco mniej "rozlazły" i oczywiście posiadający wszystkie niezbędne znaki. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 ok dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...