polsal Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) To post grzecznościowy, nie ja będę płacił za ten rzutnik. Przeznaczenie: Prezentacje PowerPoint Sala: z możliwością wyciemnienia, taka na 30 osób Budżet: 1500 brutto W grę wchodzi tylko nowy, bo będzie kupowany na firmę W zasadzie to koniec wymagań, nie bardzo znam się na rzutnikach, dlatego proszę o pomoc w wyborze :) Edytowane 25 Lutego 2015 przez polsal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Trochę informacji znajdziesz tutaj http://forum.purepc.pl/topic/322466-projektory-faq/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzięki wielkie za link, zapoznam się w wolnym czasie :) OT: Sorry za podwojony temat, ale nie dostałem żadnego powiadomienia, że ten został przeniesiony, myślałem że go usunąłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 W tej cenie bez problemu dostępny jest tylko ACER X1383WH jeśli szukasz 16:10 lub ACER P1283 dla 4:3 (ale czy jest sens pakować się w proporcje które były popularne x lat temu?). Oczywiście to są konstrukcje budżetowe (bardzo), dosyć duże, ale: 1) mają VGA i HDMI (to drugie w segmencie ultra-tani jest często nieobecne, a znaleźć dziś laptopa z wyjściem VGA co raz trudniej) 2) producent nie krzak, więc jest szansa, że za 2 lata lampę będzie się dało kupić 3) jasność wystarczająca to pomieszczenia zacienionego, oczywiście nie ma się co spodziewać ultra-wiernego odtworzenia kolorów, ale będzie czytelnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekkrajcarz Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Ostatnio składałem dość spore zamówienie na nagłośnienie swojej rodzinnej budowanej prawie 5 lat średniej wielkości rezydencji. Wszystko zamawiałem u dystrybutora KRAFTMANN AUTOMATION z warszawy. Po odwiedzinach samego właściciela otrzymałem kilkuwariantową wycenę z opisem funkcjonalnym. Po zakupie sprzętu wraz z montażem i konfiguracją wszystkiego dostaliśmy gratis prawie 2-dniowe szkolenie dla wszystkich domowników bo 12 pomieszczeń w systemie multi-room z czego 2 z nich do zaawansowanej rozrywki po części interaktywnej to było wyzwanie wszystko współpracowało dodatkowo z systemami automatycznego zaciemnienia pomieszczeń (kotary elektryczne) oraz z systemem rolet zewnętrznych które też KRAFTMANN nam wykonał i zamontował. W Wawie trudno znaleźć lepszych specjalistów którzy dodatkowo liczą się z budżetem swoich potencjalnych Klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...