helios128 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam Postanowiłem podłubać w C70 - zobaczymy co z tego wyjdzie. Założenie : typowy projekcik bez wielkich wodotrysków - projekt jakich wiele - raczej w celu zabicia czasu i FANU z budowy. Za jakość zdjęć przepraszam - jestem leniwy START Obudowa Corsair c70. Biała. W zestawie: a) 3 wentylatory 120x120mm. b) 6 zatok na HDD c) 6 zapinek na kable d) śrubki (krótkie + podkładki gumowe do montażu na obudowie , długie do montażu na chłodnice, śrubki do przykręcania CD-rom ) e) dodatkowy kabelek do podłączenia usb3 f) od spodu 2 filtry przeciw kurzowe , na froncie 1 g) okno z plexi (beznadziejne - nie wiem czym projektanci kierowali się projektując to okno ) h) obudowa standardowo przystosowana do montażu dwóch chłodnic 2x120mm lub 2x140mm (jedna na topie druga na froncie) i) koszyki na cd-rom i hdd przynitowane do ramy j) konstrukcja dość sztywna i solidna Klocki MB - Z77 Extreme4 Blok gpu EK-FC670 GTX Karta grafiki - MSI GeForce GTX 760 Top na pompkę Pompka CPU Wentyle Ram Dysk ssd Zasilacz Chłodnica 3x120mm Blok cpu Złączki PrimoChill Rozbiórka / Składanie Niestety C70 nie jest dostosowany do chłodnicy 3x120mm Stary front Nowy front Plexi (które w zamyśle ma być delikatnie podświetlone). Niestety parę elementów przeszkadza (wywinięcia blachy na brzegu co widać na zdjęciu ) Wstępna przymiarka Próbny oplot sata Edytowane 9 Marca 2015 przez helios128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...