kamerek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Patrzac na te panie , mam mieszane zdanie... bo urody tam malo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Na ulicy na codzień mija się ładniejsze dziewczyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Na ulicy na codzień mija się ładniejsze dziewczyny... dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Na ulicy na codzień mija się ładniejsze dziewczyny...żeby tylko ladniejsze!! wrecz nie poruwnywalne, i kto je qrwa wybiera!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Na ulicy na codzień mija się ładniejsze dziewczyny...żeby tylko ladniejsze!! wrecz nie poruwnywalne, i kto je <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wybiera!!?? Ślepi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wlasnie zawsze sie zastanawiam czemu miss swiata/polski jest takiej przecietnej urody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 "]Wlasnie zawsze sie zastanawiam czemu miss swiata/polski jest takiej przecietnej urody ? bo każdemu się podoba co innego, nie wyobrazam sobie swiata jakby wszystkim podobalo sie to samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no średniej urody są one, ale może tylko takie pchają się do takich konkursów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Liczą się znajomości a nie uroda : ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 moje serduszko i tak jest najladniejsze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ... i zawsze jest tak że wygrywa ta, która ci się najmniej z nich podoba =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ... i zawsze jest tak że wygrywa ta, która ci się najmniej z nich podoba =) Dokładnie. Ponadto w MissWord nigdy nie wygrywa Polka, nawet jakby była najładniejsza :P (a zawsze jest) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ... i zawsze jest tak że wygrywa ta, która ci się najmniej z nich podoba =)Napewno wygra ta co mi się najmniej podoba bo wszystkie mi sie nie podobają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Bo do takich konkursów startują tylko te co do małego dziecka były wysyłane przez rodziców na różne takie konkursy. One naprawde myślą, że są najpiękniejsze. Te naprawde ładne nie startują bo nie są głupie i wycycane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Bo do takich konkursów startują tylko te co do małego dziecka były wysyłane przez rodziców na różne takie konkursy. One naprawde myślą, że są najpiękniejsze. Te naprawde ładne nie startują bo nie są głupie i wycycane. Ja bym z tymi "wycycanimi" nie przesadzał. Ja w telewizji leci jakiś pokaz mody, to aż mi się niedobrze robi jak widze takie 40kg kościotrupy. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted: :D :wink:numerek z przewodniczacym komisji tez notowania niezaszkodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 o ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le co za strachy na wroble to ja juz spotykam na ulicy 100 razy ładniejsze .Jezus maria tych co je wybierali to kompletnie pojebało (napewno poobciagały jurorom ).Blleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a fajnie ma na nazwisko chlopak tej pierwszej co pokazywali (z kreconymi wlosami ) - PROCEK no takie nazwisko dla rasowego O/C-era Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted: :D :wink: To jest wogole podstawa zeby sie dostac... tak sie sprawdza czy panienka ma talent "wymowy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted: :D :wink: To jest wogole podstawa zeby sie dostac... tak sie sprawdza czy panienka ma talent "wymowy" :P szkoda tylko ze jest on decydujacy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 W końcu lodzik za parawanem jest mocnym atutem :twisted: :D :wink: To jest wogole podstawa zeby sie dostac... tak sie sprawdza czy panienka ma talent "wymowy" :P szkoda tylko ze jest on decydujacy :D No niestety. Aczkolwiek, co skorzysta ten z Jury to jego :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mi tam się jedna z nich podoba :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jedna chodizla do tej samej szkoly co ja, do rownoleglej klasy. Panowie - dno to malo :) Duzo by opowiadac. Ale jej IQ to w okolicach trzepaka :D. Nie wiem jak inne ale cos mi sie wydaje ze podobnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jedna chodizla do tej samej szkoly co ja, do rownoleglej klasy. Panowie - dno to malo :) Duzo by opowiadac. Ale jej IQ to w okolicach trzepaka :D. Nie wiem jak inne ale cos mi sie wydaje ze podobnie . niewazne IQ wazne zeby miala dobry polyk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie testowalem jej ale mysle ze spelnia ten warunek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 i wszystko jasne hie hie tam sie licza inne wartosci - 3 parametry 90 60 90 a nie iq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ... liczy sie polyk i "wymów" no i ewetualnie jakas robutka reczna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale najładniejsze to są DZIKI a Oszołomy to normalnie miss world :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...