anneq Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zakupiłam kartę MSI r9 290 GAMING i szczęśliwa chciałam ją podłączyć a tu wtyczki nie pasują. Nie wzięłam pod uwagę tego, że monitor ma już swoje lata i teraz nie wiem czy w ogóle da się podłączyć kartę. Monitor to Samsung SyncMaster 2033SN i wydaje mi się że ma tylko wyjście VGA. Ew. drugi monitor który mogę użyć to Samsung 2243LNX ale on też widzę jest podłączony do komputera przez VGA. Muszę kupić nowy monitor czy są jakieś przejściówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przejściówki to są - kosztują pewnie z 5 zł, ale obawiam się, że ten model może na wyjściu DVI podawać tylko sygnał cyfrowy, a wtedy przejściówka nic nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeżeli karta jest ze sklepu powinna posiadać przejściówkę DVI na VGA. Jedno z wyjść na karcie daje również sygnał analogowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jedno z wyjść na karcie daje również sygnał analogowy. Jakie to są te trzy prawdy? Prawda, też prawda i gó..o prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wydaję mi się że tylko referent 290 miał wyjście analogowe i cyfrowe. Wersje producentów już maja tylko i wyłącznie cyfrowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Karta posiada tylko DVI-D, więc przejściówki DVI - D-sub odpadają. Wydaje mi się, że coś w tym stylu powinno załatwić sprawę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...