merlin88 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mam procesor celeron 400 i kiedy chce zmienic fsb na 100 komputer sie nie wlacza i mam pytanie czy jest mozliwe zeby dzialo sie tak przez kable ktore moga byc za malo zylowe , czy kable maja jakis wplyw w podkrecaniu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 O czym ty mówisz jakie kable :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin88 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Kable laczace np. dysk twardy z plyta glowna ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mówisz o tasmach ATA nie one nie przeszkadzają w kręceniu kompa, ale podobno na okrągłych to można proco o pnad 100% podciągnąć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a co ma do h.u.j.a jasnego taśma z dysku do podkrecania :lol: .Poprostu Celereon juz nie wytrzyma fsb 100 biorac pod uwage ze chodzi na 66 i odrazu go na twardo dałes na 100 to ja chiny nie pojdzie .Powiedz jaka masz płyte ,wentyl i temp..A jak chcesz zeby wstał to podnies mu napiecie ,a i uwarzja na pci bo przy powyrzej 40 juz jest niebezoiecznie dla kart i dyskow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mówisz o tasmach ATA nie one nie przeszkadzają w kręceniu kompa, ale podobno na okrągłych to można proco o pnad 100% podciągnąć :lol: okraglymi kablami latwiej kogos udusic ;) poza tym stare czy nowe roznicy brak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 maybach alr ty lama jesteś :lol: na okągłuch taśmach się lepiej kręci a jak na okrągle i dotego fluorescencyjne to jak do kompa dasz lape UV to 150% wycisniesz z proca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 kable nie mają nic do tego :wink: najlepsza wersja 400 poszła na 533a 433 na 600 :D fsb 100 to jest 600mhz a te 400 wytżymują tylko 533 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Chyba raczej nie ma różnicy czy kable są stare czy nowe. Bardziej zależy od procka czy "chce się" podkręcać czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 kable nie mają nic do tego :wink: najlepsza wersja 400 poszła na 533a 433 na 600 :D fsb 100 to jest 600mhz a te 400 wytżymują tylko 533 :x Hie Hie Hie ... a skąd ty masz takie informacje?!? Mialem dawno temu balerona 366 który bez podnoszenia napiecia kręcil sie na 550 (i do tego buda zamknięta ) a jak mu vcore'a podnioslem to poleciał prawie na 600. Sęk w tym zeby miec dobra mobo (ja miałem abita bx6 rev.2.0). a tak poza tym.... jesli chodzi o te kable... jak sama nazwa wskazuje O_KRĄG_ŁE kable KRĘCĄ sie lepiej hieheihie hie hie :D :D :) :D :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...