karaś1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Potrzebuję kupić urządzenie wielofunkcyjne (ewentualnie drukarkę + skaner) do gabinetu medycznego. W jednym podajniku muszą być recepty, w drugim skierowania(powiedzmy A5)/a4. Recept na miesiąc około 1000. Skłaniam się ku Brother ze względu na 36 miesięcy gwarancji on-site, w porównaniu z 12 u HP choćby. Podajnik wielofunkcyjny na skierowania/a4 najlepiej żeby mógł pomieścić więcej niż jeden arkusz. Cena maks 1000zł. Recepty chciałem trzymać w głównej kasecie. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 1. Nie wklejaj formatowanego tekstu! 2. U mnie w poradni (jestem pacjentem) wszystko (recepty, skierowania, ściąga z dawkowaniem dla pacjenta) drukują ma jednakowym formacie i rodzaju papieru. 3. Czy program będzie wiedział, że drukując receptę ma pobrać papier z podajnika A, drukując skierowanie z podajnika B? Jeśli tak, ok. Jeśli w opcjach trzeba będzie grzebać za każdym razem i wybierać podajnik, nie wiem czy nie lepszy będzie wygodny podajnik ręczy i za każdym razem serwowanie mu odpowiedniego papieru. 4. Przy 1000 stron ma miesiąc nie wiem czy nie lepiej sugerować się już ceną tonera, bębna niż długością gwarancji. Jest szansa, że pójdzie to w parze, będzie gwarancja 3 lata i znośne ceny materiałów eksploatacyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...