PROF Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 http://www.sidewindercomputers.com/tecar.html nie bede nic komentowal powie tylko ze mozna tu te kupic peltiera 226 watt :D za oszałamiająco niska cene 35 dolcow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 nie chce nikogo martwić, ale to juz było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 powaga gdzie ?? wyszukiwarka mi nie znalazla ?? PS. ... a czemu nie siedzisz na forum max3d.pl ?? :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 bo tam juz wszystko oblukałem:-D a nie było jak topick tylko ktoś to podawał i nie wiem czy nie matego w spisie w dziaLE MODYFIKACJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale i tak dobrze ze napisałeś bo takiej strony od dawna szukałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Stare jak świat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...