adnet Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jeżeli w biosie płyty (Epox 8K7A+) nie ma opcji z włączeniem smarta, to czy jakikolwiek program odczyta dane z dysku , który najprawdopodobniej ma taką opcje (Barracuda IV 60gb). Speedfan nie wyswietla zakładki SMART :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 zaktualizuj biosa i wtedy sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Bios jest najnowszy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 no to ja sie poddaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 dysk podpięty do hpt, czy standardowego kontrolera? bo u mnie po podpięciu do hpt też nie ma smarka, a na standardowym jest - kicha! pozdrawiam m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Sprubuj tego programu : http://www.infojama.pl/article.php?sid=840 U mnie dziala na BX i HPT366 :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 nawet active smark nie pomógł. a barachło czwarte chyba ma smarka zaimplementowanego. wina hapeciaka i tyle. pozdrawiam m. PS. no chyba, że u kogoś działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 na stronie www.ibm.com jest soft co sie zwie "cos tam" fitnes test i on zczytuje ze smarta a w biosie mam wyloczonego niewiem czy tylko bedzie wpsulpracowal z twoim hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...