mihalo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 chodzi mi o wersję professional. skąd można to do stać? podajcie jakieś linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 zobacz na stronę: http://www.cdcovers.cc/ może tam coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Fefe... Piractwo się szerzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja sam sobie zrobiłem z cd-key'em i wyklonowanym napisem Service Pack #1 jak chesz to moge ci wyslac . jak chcesz to na priv mesydż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja proponuje w sklepie kupić, sprzedają wraz z jakimiś okrągłymi odblaskowymi płytaki :lol: płyta chyba nie jest potrzebna więc możesz wyrzycić, ale za to masz piękną okładkę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 No co wy, pewnie pies mu zjadł okładkę, a wy od razu o piractwie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 albo korniki :wink: :lol: ostatnio strasznie się plenią gadziny :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...