kojeczny Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Planuję złożyć zestaw który będzie służył do celów wymienionych w tytule. Żadnych gier, sama praca. Budżet graniczny to 2500zł netto, ale w cenie zestawu należy zawrzeć system operacyjny (windows 8 pro). Do podanej wcześniej kwoty nie wlicza się monitor. Zależy mi na dysku ssd oprócz tradycyjnego. Znacznie przyspieszy to szybkość działania. Jakieś propozycje? Czy warto w ogóle inwestować w kartę graficzną? Pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2015 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 A czy programy które używasz wspierają technologie CUDA bądź jakąkolwiek akcelerację gpu? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Wątpię. Chyba ze solid EDGE, ale nie mogę doszukać się informacji która w jednoznaczny sposób potwierdza ta tezę. Karty quattro ponoć poprawiają sytuację Wysłane z mojego JY-G2F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Czerwca 2015 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/QWrbaC/ Pozostaje niecałe 100zł, możesz dołożyć do lepszej obudowy. Masz dodatkowe chłodzenie na procesor, na płytę w przyszłości można zamontować jakiego 4 rdzeniowego/8 wątkowego Xeona albo i7 + dodatkowy ram (2 sloty będą wolne), zasilacz z zapasem na jakieś gpu od Nvidii. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...