NostradamuSek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 I jak tu Bethesdę nie kochać: https://www.youtube.com/watch?v=YMjXIt9gvTY Dla mnie pozycja obowiązkowa. Smaczek - wcielimy się w Emily Kadwin... tym razem pozabijam ich wszystkich w pierwszym podejściu. Corvo najpierw przeszedłem " na ducha", hahaha. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Gierka w stylu starego Painkiller'a ? :D Wygląda prze kozacko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 No chyba jednak nie te klimaty... Mimo to polecam zacząć od jedynki i po premierze delektować się dwójeczką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Ciekawe ktore zakonczenie beda kontynuowac, bo wg. mnie najlepiej zapowiadalo sie to, ze Corvo byl morderca, co na polecenie Emily mordowal wszystkich jej wrogow. Pozniej jakos wytlumaczyc, ze Emily tez ma smoc ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 jedyneczka była miodna, szkoda że trzeba czekać do 2016 bo fajnych tytułów jak na lekarstwo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 jedyneczka była miodna, szkoda że trzeba czekać do 2016 bo fajnych tytułów jak na lekarstwo ... Otóż to, ale na szczęście rodzynki się znajdują. Obecnie Wiesiek i później duże DLC. Ciekawe ktore zakonczenie beda kontynuowac, bo wg. mnie najlepiej zapowiadalo sie to, ze Corvo byl morderca, co na polecenie Emily mordowal wszystkich jej wrogow. Pozniej jakos wytlumaczyc, ze Emily tez ma smoc ;) Podobno będą dwie linie fabularne, jedna Corvo, druga Emily. Mam tylko nadzieję, że nie spartolą dwójki i będzie co najmniej tak miodna, jak jedynka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...