Bubby Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Spece od okien zadzwonili w sobotę że będą montować mi w końcu okna. :? Przez ich głupotę starzy musieli przełożyć do środy remont dachu, od roku jak padał ostry deszcze to musiałem ustawiać miseczki na wodę aby na kompuy nie chlapało :( Nigdy bym nie pomyślał że w czasie tych 6-7 lat od kąd mam kompy w domu może się uzbierać tyle sprzętu. Jak miałem 13lat tata kupił mi pierwszy komputer. Było to P166MMX z 16MB RAM (!) i 2GB HDD wraz z 15" monitorem za 6.000zł Teraz jest wart 300 w polotach. Dziś mam w domu już tyle przętu że gdybym miał jeszcze dwa monitory to mógłbym złożyć już cztery kompy. Jak przyszło dziś do przeniesienia tego to się okazało że cztery kartony po monitorach budach nie wystarczą do porzetransportowania z remontowanego pokoju wszystkich akcesoriów komputerowych. W tym setki płyt CD, pudełek z różnymi gratami, switch, modemy zewnętrzne, myszy klawiatury, kable głośniki, kamerki i masę innego żelastwa. Jak bym zliczyć wartość tego sprzętu wpo cenach za który został kupiony to by pewnie spokojnie wyszło ze 15.000-20.000 złotych. Wydaje się na to trochę... Mam nadzieję że się szybko z tym uwiną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mozesz powybierac te lepsze, ladniejsze, dzialajace ;) i wystawic na allegro odzyskasz troche z tych 15 000 zl ... bo szkada zeby sprzet sie marnowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mozesz powybierac te lepsze, ladniejsze, dzialajace ;) i wystawic na allegro odzyskasz troche z tych 15 000 zl ... bo szkada zeby sprzet sie marnowal. Te lepsze, ladniejsze, dzialajace są w ciągłym urzytku. Na sprzedasz poszło by pewnie to P166MMX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Troche nie kumam sensu tego tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no właśnie co mnie po tym że masz remont, mogłeś jakąś zagadkę dać, albo pytanie dotyczące sprzęu, lub remontu lub cokolwiek innego, bo o czym ja mam teraz napisać?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 total zalamka, dobry temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A więc stało się nieuniknione. Durnie znowu coś pomylili i przywieźli nie te drzwi balkonowe co mieli. Przez nich będę dziś spać w pokoju bez drzw balkonowych. Do tego okazało się że żaluzje itd będą zakładać inni ludzie jutro lub po jutrze. BOŻE, KIEDY TEN KOSZMAR SIĘ SKOŃCZY!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie nażekaj, ja przez 2 lata miałem rozbudowe domu, przez kolejne 2 porządkowanie podwórka. A nawet w te wakacje trzeba coś robic na działce, drewno przewalać itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To przykro mi, ale Twoja rodzina jest chyba głupia, że daje się tak dymać w dupe... :roll: :!: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To przykro mi, ale Twoja rodzina jest chyba głupia, że daje się tak dymać w dupe... :roll: :!: :?Aleś mu dogadał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 TRH nie chce Cie martwic ale to chyba bylo do Ciebie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Nigdy bym nie pomyślał że w czasie tych 6-7 lat od kąd mam kompy w domu może się uzbierać tyle sprzętu. Jak miałem 13lat tata kupił mi pierwszy komputer. Było to P166MMX z 16MB RAM (!) i 2GB HDD wraz z 15" monitorem za 6.000zł Teraz jest wart 300 w polotach. . 300zł?? Hehehe, chyba Ci się palec omsknął i jedno zero się za dużo napisało. Za 300zł, to można kupić kompletny zestaw z Pentium 2 350, monitorem 15", dyskiem 10GB i grafiką TNT2. A Twój zesaw jest warty max. 50-70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 To przykro mi, ale Twoja rodzina jest chyba głupia, że daje się tak dymać w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... :roll: :!: :? Że to do mnie? Te słowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 To przykro mi, ale Twoja rodzina jest chyba głupia, że daje się tak dymać w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... :roll: :!: :? Że to do mnie? Te słowa?? Nie. Podpowiedź masz wyzej... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja tez mam remont i burdel jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> w domu jest .Przenosze sie do wiekszego pokoju wraz z nowymi meblami i jeszcze wymiana pieca i sztachetek na balkonie no i cyklinowaie parkietu ale parkiet juz skonczony .Kurde normlanie jak sie nie pospiesza z tym piecem i meblami to mni <span style="color:red;">[ciach!]</span> strzeli.Aha i malowanie pokojów 2 ale to juz malaz szybko sie uwinoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 heh a ja cale zycie w pier... 2pokojach w bloku i się nie skarżę:/:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...