Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam wszystkich! Jestem w trakcie składania komputera i zastanawiam się jak obecnie wygląda kwestia kompatybilności padów od Microsoftu z nowymi grami. Przy starym PC w wielu grach używałem PC-towej wersji pada od X360, czy z nowymi grami jest on nadal kompatybilny, np. z Wiedźminem 3, w którego wlaśnie zamierzam zagrać na padzie jak złoże już sprzęt, czy też nowy Batman itd...? Bo szczerze mówiąc nie widzi mi sie wydawać ponad 200 zł za pada od XONE, skoro ten od X360 sprawuje się bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Kompatybilność padów X360/XONE jest raczej identyczna. Wysłano z Nokia Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Przez 88h gry w W3 ani razu nie miałem problemu z padem od X360. Raczej wszystko z listy XInput działa właściwie ze starym padem od x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 @LuKaS7 Jest kompatybilny z nowymi grami. Np. w W3 nawet lepiej się sprawdza niż mysz i klawiatura. Jeśli masz pada do x360, to ten do xone sobie odpuść, chyba że chcesz lepszy krzyżak (ale bumpery skopali imo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...