Skocz do zawartości
Flaar

Obudowa do 200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

potrzebuje waszej pomocy w wyborze obudowy pod zestaw i5 4590, chlodzenie fera2, zasilacz xfx black 550W, grafiki na razie nie ma ale docelowo 970, lub R9 390

mam problem, bo posiadam 2 dlugowlose zwierzaki w domu, (kot norweski lesny, i bernenski pies pasterski) ktore pomimo wyczesywania i odkurzania generują takie ilosci kudłów ze boje sie ze pod biurkiem bedzie z tym problem. Dodatkowo 2 dzieciakow eliminuje jakiś otwierany front, bo była by to najlepsza zabawka i pewnie dlugo by nie pożył.

nie wiem co wziąć, szukam czegoś w miare dobrze filtrowanego, z latwym dostepem do filtrow, zalman z3 jest meshowy, wiec nie wiem czy to dobry wybór, po za tym pod biurkiem ciezki dostep przy czyszczeniu.

zastanawiam sie nad antec vsp 5000, corsair cs200r, zalman r1 przez otwierany front odpada... sprzet nie bedzie podkrecany (proc i pamieci) wiec mysle ze z temp nie bedzie problemu. podpowiedzcie moze innych wartych uwagi kandydatow, jak narazie wygrywa funkcjonalnoscia vsp 5000. NIe chce za duzo wydawaqc na obudowe bo mi na karte graficzna zabraknie:)

pozdrawiam

Flaar

Edytowane przez Flaar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzęt nie bedzie podkręcany bo się do tego nie nadaje (zablokowany mnożnik), więc nie musisz o tym wspominać.;)  Ja bym brał

http://www.morele.net/obudowa-silentiumpc-gladius-m40-pure-black-atx-usb3-0-ssd-ready-3x120mm-bez-zasilacza-spc077-529266/

Filtry przeciwkurzowe powinny pomóc. 3 wentylatory w zestawie.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi