radzimil Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Mam dylemat nad wyborem producenta tej karty. MSI nie jest w wersji Gaming (tylko zwykla) i ten zestaw na morelach kosztuje razem z przesylka 2620, a z drugiej strony jest wersja od Asusa Strix, ktora widzialem ze ma nieco lepiej krecone zegary, ale kosztuje 40zl drozej i zestaw wyjdzie ok. 2650zl z x-komu. Ktorego producenta lepiej wybrac i czy oplaca sie doplacic te kilkadziesiat zl do Asusa, czy lepiej zostawic je na np. lepszy monitor? Reszta zestawu prezentuje sie tak (tylko kwestia karty)http://www.morele.net/inventory/info/NAaydj/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_mw Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Posiadam tą kartę( MSI ) od dwóch miesięcy, bezproblemowo, cicho i wydajnie jak na moje potrzeby. Trochę pograłem w GTA V, Far Cry4 i śmiga sympatycznie. Jedynie w GTA "trawa" potrafi zmniejszyć ilość fps ;) Co byś nie kupił to "będzie Pan zadowolony" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...