Markus1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam posiadam w swoich zasobach netbooka MSI wind u100. Wiem, że jest to staroć dlatego chciałem go trochę podrasować. Wgrałem win 7-32 oraz zamieniłem hdd na SSD Kingston v300_64 GB na tych lepszych kościach. Niestety muł z kompa jeszcze większy pewnie wolne SATA 1 oraz atom za słaby. Potrzebuję jakiś nowy sprzęt który pociągnie win 7/8.1; chciałbym także użyć mojego SSD. Sprzęt jest tylko i aż do przeglądarki. Co polecacie? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 Mam, coś z klasyczną klawiaturą raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Dzięki, koledzy wezmę pod uwagę wasze propozycje. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...