spavatch Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Hej, bawię się właśnie kamerką Hero 4 i próbuję zmusić do współpracy z nią tablet Asus Memo Pad HD 7. O ile aplikacja GoPro App poprawnie rozpoznaje kamerę i się z nią paruje pozwalając regulować wszelkie opcje i ogólnie obsługiwać kamerę, o tyle obraz podglądu kamery nie pojawia się, po chwilowym wyświetleniu napisu 'starting preview' mam czarny ekran (i "HUD" z działającymi przyciskami do obsługi kamery). Jakieś pomysły w czym może być problem i jak można go rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzcK Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Kamera nie pokazuje obrazu przy wyższych jakościach oraz przy włączonym protune. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2015 Spróbuję, ale z tego co pamiętam skakałem po rozdzielczościach i w 720p30 Narrow bez Protune też podglądu nie było. To samo z aparatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprawdziłem, podglądu nie ma na żadnym trybie. Kiła... :? EDIT: problem rozwiązany - Arkanoid zdefenestrowany, Windows Phone poradził sobie "od pierwszego szczała"... Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez spavatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...