MarkPL Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Własnie mysle i nie weim jaki wybrac... Moje typy to: Acer AL712 NEC 1760 nx Acer AL732 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Moj typ Samsung SyncMaster 172T. Tylko ta cena to kosmos jak na dzisiaj. Prawie nic nie tanieje a inne monity juz zeszly pod okolice 2k PLN. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf3r Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja używam LG Flatron L1710B i mi sie podoba. Inni też sobie go chwalą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A co powiecie na EIZO L557, zamierzam go jutro zamówić?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Kurde!!! Nigdy bym nie dał 3 000 zł za panel LCD :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja moge ci polecic to co sam uzywam...Belinea 101730-dobry czas reakcji (calkowity 25ms)-grywam w CS-a i spoczko, filmy tudzież.. cena..znadziesz w okolicach 2100-2200PLN..wiec nie tak tragicznie.. ogolnie ladny design..nic tylko brac :) chyba najlepszy wybor cena/parametry (IMHO of koz :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...