Gordon Freeman Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzień dobry ! Czy w tym zestawie komputerowym wszystkie części pasują do siebie i czy zadziała ? W przyszłości chciałbym dokupić kartę graficzną , dlatego wziąłem zasilacz 500 W . http://www.morele.net/inventory/info/qPjBYW/ Z góry dziękuje . Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Gordon Freeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Jak tytułować tematy w dziale co kupić Przeniosłem do odpowiedniego działu. Proszę popracować nad tematem, by spełniał wymogi linkowane wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autorze do czego to am byc zestaw ?? I jak wsomniał moderator zmień tytuł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Freeman Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Interesuje mnie tylko czy będą współpracować TAK czy NIE . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekpol Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Współpracować będą ale kompletnie zły RAM dałeś. Wyższe taktowanie do APU powinno być, najlepiej 2400 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...