turkuć Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 oto linki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14356130 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14544496 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14421273 mysle o wycisnieciu 2400 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wszytskie są spoko kupuj który chesz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 na ktorym spoko 2400MHz i to co ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 slyszalem ze dziku jest debesciak, to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wszystkie maja 2400 w zasiegu przy odpowiednim szczesciu... Sprobuj lepiej zadac pytania sprzedajacym niz tutaj. Wiecej Ci powiedza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja u arkadiuszanowaka kupiłem wiekszosc z tego co ponizej, oprocz tego kilka prockow dla znajomych i wszystko jest ok - gostek konkretny. 2400MHz wyciagniesz pewnie z kazdego z nich, ale wszystko i tak zalezy od szczescia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja u arkadiuszanowaka kupiłem wiekszosc z tego co ponizej, oprocz tego kilka prockow dla znajomych i wszystko jest ok - gostek konkretny. 2400MHz wyciagniesz pewnie z kazdego z nich, ale wszystko i tak zalezy od szczescia. Czy po to kupuje się selekcjonowane proce żeby liczyć na szczęście ?? Dla mnie gościu który sprzedaje selekcjonowane super proce i testuje je na ustawieniu 11x200 to lipa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja własine chce dorwać proca z 11x200 który pujdzie na takich ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dobra seria i odpowiedni kolor rdzenia to podstawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja u arkadiuszanowaka kupiłem wiekszosc z tego co ponizej, oprocz tego kilka prockow dla znajomych i wszystko jest ok - gostek konkretny. 2400MHz wyciagniesz pewnie z kazdego z nich, ale wszystko i tak zalezy od szczescia. Czy po to kupuje się selekcjonowane proce żeby liczyć na szczęście ?? Dla mnie gościu który sprzedaje selekcjonowane super proce i testuje je na ustawieniu 11x200 to lipa ... Czytałem niedawno o procku - JIUHB 1700+ DLT3C 0310 batch 0022 - i niby powinien się super kręcić... ale jednak tak nie było :/ Max to na 1.5V 2200MHz, a na wyzszym napieciu gora 2300MHz - a sprzet byl bajeczny. Cóż - jednak dużo od szczęscia zalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja kupilem od niejakiego beniasa00 procka z podpisu i smigal juz 11x200 ale zwis poniewaz zasilak taka jak na dole :lol: :lol: :lol: a tera full stable 10x200 1,5V (1h prime dluzej sie mi nie chcialo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Trochę późno ale powiem swoje zdanie o trzech dostawcach -SUPER SPRZEDAWCACH Arkadiusz Nowak czyli firma ARMAX-towar nie zgadzał się z opisem a na zwrot gotówki czekalem półtora miesiaca!!! wiekszość dzików to lipa benias00 -w porządku krostry - NAjlepszy I ZDECYDOWANIE POLECAM krostry Zresztą poczytajcie komentarze wszystkich trzech na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...