bigzzgib Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Przeinstalowałem win98 bo mi coś mulił, wszystko spoko, nawet przestał mulić ale gdy łącze sie z netem, normalnie inicjuje się połączenie tylko niemoże nic pobrać(brak transferu) ani żadnej strony ani nic. przeinstalowałem stery od modemu, zrobiłem od nowa połączenie i nic dalej to samo co to może być? U kolesia też tak sie kiedyś zrobiło jak zainstalował stery od pada. Co prawda już jestem po nowej instalce systemu i wszystko działa ale może ktoś wie jak takie coś naprawić bo w przyszłości chciałbym uniknąć instalowania wszystkiego od nowa( strasznie nie lubię tego robić) POZDRO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moze sprawdz ustawienia protokolow wykorzystywanych przy polaczeniu. Mozesz zostawic tylko TCP/IP i wylacz opcje zaloguj sie do sieci... A moze z modemem cos nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moze sprawdz ustawienia protokolow wykorzystywanych przy polaczeniu. Mozesz zostawic tylko TCP/IP i wylacz opcje zaloguj sie do sieci... A moze z modemem cos nie tak? Czytałeś to co napisałem(po formacie i nowej instalce win98 wszystko chula, na starej połączenia też nowe robiłem tak samo jak zawsze i nie działało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mozesz spojrzec na te ustawienia w momencie gdy pojawi sie taka sytuacja. Przyczyna mogl byc jakis dialer... A co do sytuacji "strasznie nie lubie tego robic" to zapraszam tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mozesz spojrzec na te ustawienia w momencie gdy pojawi sie taka sytuacja. Przyczyna mogl byc jakis dialer... A co do sytuacji "strasznie nie lubie tego robic" to zapraszam tutaj:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Problem pojawił się po nałożeniu instalki na istniejącą i nie mógł to być żaden dialer zresztą unikam takich rzeczy to jakiś konflikt systemowy tylko właśnie nie wiem jaki a co do ustawień połączenia to wszystko było na 100% dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...