Skocz do zawartości
Jacek

Program United Devices - w poszukiwaniu lekarstwa na raka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Pare dni temu zainteresowałem sie lecz juz na powaznie tym programem z mysla o przyłaczeniu sie do ekipy tweak'a.

Ściagnałem .. wszytko ok :)

POdczas analizy pierwszej problki (było by moim słabym procku.. :/ juz 22 h chyba i 88% ogołem wyliczen) Lecz niestety stało sie nieszczescie ;)

Zauwazyłem ze z 200Mb wolnej przestrzeni na dysku c: szybko znika miejsce.. bardzo szybko.. Po czym doszło do 0 :/

Zrobiłem restart(mięki), myslałem ze to przez nowego imesha. Lecz po ponownym uruchomieniu UD zaczyna mi robicz wyliczenia od nowa! :/

W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie maxymalnie.... fakt nie czytałem zadnych instrukcji itp Ale wydaje mi sie ze to badziewie zzerało zasoby dysku :/

Jest jakas wymagana minimalna przestrzec na partycji? MOze jak wroce ... to bede bardziej uwazac :/

Niech ktos doradzi co robic nastepnym razem bo jak na razie jestem bardzo zdenerwowany i wkurzony na te szmelc :/ Sory za moja pisownie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem, mi zabral moze 10 mega, a liczylem ponad pol roku i nie mialem nigdy takich problemow.

po restarcie ud liczy zwykle nie od nowa tylko od ostatnio przeliczonego liganda.

Moge tylko zgadywac, albo masz malo miejsca na dysku C i tam tez plik virtualnej pamieci i to wszystko nie wyrabia, albo za mocno podkreconego kompa i ud nie jest stabiliny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm pogrzebałem w opcjach i zmieniłem warość z 1000MB na 100 i liczy on chyba nieco szybciej albo mi sie tak zdaja bo prc nie jest obciazony zbytnio...

A jak amsz ustiona opcje "max storage"? I czy ma to jakis wpływ na zliczane puknty? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem ustawione 10 gb i tak jest to liczone w punktacji, liczy sie to nawet mocno, bo latwiej kliknac sobie ze dajesz 5 a nie 10giga dysku, niz miec procka 2 a 4 ghz ;)

btw ja z projektu ud wyskoczylem pare dni temu z paru roznych powodow, przede wszystkim dlatego ze nie ma programu ud dla linuxa.

rozejrzalem sie za czyms innym, mniej microsoftowym,cukierkowym, pentagonowym i licze teraz www.find-a-drug.com (wzialem tylko HIV, ale mozna liczyc wiele innych przydatnych spraw, np badanie sars itp). Klient na windows tez jest, tak jak na linuksa. Udalo mi sie nawet zalozyc team Poland :), jakby co to zapraszam numer teamu 2078.

ps jestes podobny do gahana :roll: , kiedys sluchalem, zloty w zielonej gorze i w ogole :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm pogrzebałem w opcjach i zmieniłem warość z 1000MB na 100 i liczy on chyba nieco szybciej albo mi sie tak zdaja bo prc nie jest obciazony zbytnio...

A jak amsz ustiona opcje "max storage"? I czy ma to jakis wpływ na zliczane puknty? :?

Na pewno nie szybciej, tutaj raczej sciaglo innna probke do liczenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achh sory, nie to ze szybciej a lepiej ze tak pwiem ;) Pozna był powra wiec zrozumcie :) Być może tez zaisnteresuje sie jakimś innym programem.

ps. a czemu juz nie słuchasZ? :)nie dobzre ;) Ja dopiero 3 ata w tym siedze i juz staram sie cos wykombinowac do tego .. :)

A na zdjeciu to nie ja :> :) Ale ale na pepewno nie roznie sie zbytnio :)

ps2. juz chyba jestem w Twoim teamie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achh sory, nie to ze szybciej a lepiej ze tak pwiem ;) Pozna był powra wiec zrozumcie :) Być może tez zaisnteresuje sie jakimś innym programem.

ps. a czemu juz nie słuchasZ? :)nie dobzre ;) Ja dopiero 3 ata w tym siedze i juz staram sie cos wykombinowac do tego .. :)

A na zdjeciu to nie ja  :> :) Ale ale na pepewno nie roznie sie zbytnio :)

SETI mi zbrzydlo juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman: to zapraszam do www.find-a-drug.com, montujemy team Poland.

Jacek: jak wskoczyles do projektu to bardzo sie ciesze, czekam na Twoje pierwsze wyniki.

Wypadaloby stworzyc strone teamowa, bo narazie nasz link jest pusty (cos malego, ale nie lamerskiego): ty zdaje sie miales swoja strone? Jak sie na tym znasz i masz ochote cos zrobic, to by bylo super, bys umiesil to u siebie jako podstronke i gra gitara...

Ale to tylko jak masz czas, jakby co to sam tez moge cos wymeczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znam się bardziej a forach i ich hakowaniu :) hehe :)

Troche denerujace est to ze gdy urychamiam oba programy t mimo ze maja one najnizsze priorytety(UD i yen) to UD praktycznie nic ni zlicza zas find a drug działa jak by miał wysoki priorytet :? Jeszcze nie wiem przy którym zostac wiec sie waham :)

ps. podał bys link do strony teamy?(statystyk czy czegos takiego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi