devon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mam durona 750 podkręcilem na 1001 182x5.5 i 19v i nie wiem ile moge dac wiecej ?? mam tez epoxa 8RDA+ i na wyswietlaczu na plycie jest FF i nie wiem co to znaczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wow 19V ;) juz dlugo nie pociagnie ;) a tak na serio to IMHO zblizyles sie juz do niebezpiecznej granicy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 tam mialo byc 1.9 V :D hehe i nie wiem co oznacza FF na wyswietlaczu płyty EPOXA 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tam mialo byc 1.9 V :D hehe i nie wiem co oznacza FF na wyswietlaczu płyty EPOXA 8RDA+ eadze zajrzeć do instrukcji tamm jest wsyztko opisane :D a tak w skórcie to ff znaczy po polsku FSZYTKO FPORZADKU :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mam durona 750 podkręcilem na 1001 182x5.5 i 19v i nie wiem ile moge dac wiecej ?? mam tez epoxa 8RDA+ i na wyswietlaczu na plycie jest FF i nie wiem co to znaczy :( A jaki jest nominał ?? 1,75V ?? Jak tak to spokojnie można wyżej :D Obstawiam 2,1V (tyle wytrzymie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 standardowe napięcie jest 1.6 V ale czasami wskakuje 1.61 albo 1.63 a teraz mam ponad 1.9 V ale temperatura nie jest wysoka to bede próbował wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jak pociągniesz 2V to myśle ze nic się nie stanie, wg specyfikacji granica dla Durona to chyba 2,1V ale nie jestem tego do końca pewien, wiec uważaj. Na stronie www.4max.com.pl w dziale artykuły masz specyfikacje procesorów athlon i duron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 U mojego brata D850@1105 (FSB127) wytrzymuje na napieciu 1,08V. Jak narazie przez 5 miesięcy non-stop nawala w różne gry i spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 U mojego brata D850@1105 (FSB127) wytrzymuje na napieciu 1,08V. Jak narazie przez 5 miesięcy non-stop nawala w różne gry i spoko.Fajne napięcie "1,08" Skąd takie wytrzasnąłeś? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 mam durona 750 podkręcilem na 1001 182x5.5 i 19v i nie wiem ile moge dac wiecej ?? mam tez epoxa 8RDA+ i na wyswietlaczu na plycie jest FF i nie wiem co to znaczy :( FF oznacza że przeszedł pomyślnie cały test P.O.S.T. P.O.S.T- Power On Self Test -komputer się sam testuje po włączeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...