Magya Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jak sprawdzić czy kość którą mam nie jest wadliwa ? Z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ? Spalona ? W Benchmarku wychodzi dobrze, nie ma zwiech, nie ma błędów na dysku, nie ma shitu w grafice..... Ale miałem dość dużo problemów z nią na początku (pisałem w innych postach). Po wymianie BIOSU i przestawieniu timingów na aggresive jest cymes.... Po prostu czad, ale ciągle mnie to nurtuje bo musiałem się za nią mocno pokręcić (Twinmos PC2700 @ 333mhz, 256MB na M-TECACH). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 MemTest ... a wyszukiwarka tweak'a na dwa slowa "test pamieci" w ostatnich dwoch tygodnia znalazla 610 postow :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 MemTest ... a wyszukiwarka tweak'a na dwa slowa "test pamieci" w ostatnich dwoch tygodnia znalazla 610 postow :evil: MemTest - dla mnie za słąby - miałem tak TwinMoski 333 @ 400 memetest chodził ponad godzinkę przy ustawieniach 200MHz 5-3-2-2 bez błędów - a Prime wykładał się prawie od razu. Po przestawieniu timingów do 8-3-3-2,5 Prime OK. Zatem MemTest to lipa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...