Winnetou1995 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Witam. Mój monitor dzisiaj mnie zaskoczył, wczoraj pracowałem do późna i położyłem się spać nie wyłączając komputera (czasami tak robie jak jestem mega zmęczony bo wiem że komputer sam po jakimś czasie przejdzie w tryb uśpienia).Rano wstaje potrzebuje zrobić przelew bankowy, a tu niespodzianka komputer się normalnie włączył natomiast w monitorze nawet dioda się nie zaświeciła.Restartowałem komputer podmieniałem kable na te z działającego monitora i nic...Obecnie używam zastępczego monitora i wszystko ładnie działa także z komputerem chyba wszystko w porządku.Proszę o pomoc, będę wdzięczny.Pozdrawiam Rafał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 A co tu jest do pomagania? Padł monitor. Sam albo od gadania na forum raczej się nie naprawi. Albo gwarancja, albo jakiś lokalny serwis typu "złota rączka" albo ogłoszenie na elektrodzie z podaniem miejscowości i czekanie czy ktoś się zainteresuje płatną diagnostyką/naprawą, albo monitor ---> kosz czy tam allegro/uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Pewnie zasilacz w monitorze padał. Zdarza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...