sector Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hm..... czy kiedys nie bylo takiego topiq o lisku "topic to lama" czy jakos tak ? bo koles co to pisal tez zniknol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jezu ile jeszcze bedzie takich gluich tematow... a reed jest spoko przynajmniej dba o to, zeby takiego shitu nie bylo na forum 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Smutno mi Boze. Pozdro Dexter Tęskno mi Panie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Reed to najlepszy moderator! Surowy ale zawsze sprawiedliwy. To nieprawda, co mówią, że za pozwolenie na przeklinanie na forum przyjmuje korzyści majątkowe i za nie właśnie pojechał na wakacje. Ci co tak mówią to nie ludzie, to wilki! PS. W poprzednim poście na temat moderatorów nie pisałem, bo nie miałem internetu - mam zaświadczenie na piśmie od TePSY. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Reed to najlepszy moderator! Surowy ale zawsze sprawiedliwy. To nieprawda, co mówią, że za pozwolenie na przeklinanie na forum przyjmuje korzyści majątkowe i za nie właśnie pojechał na wakacje. Ci co tak mówią to nie ludzie, to wilki! PS. W poprzednim poście na temat moderatorów nie pisałem, bo nie miałem internetu - mam zaświadczenie na piśmie od TePSY. :wink: To mówiłem ja, Bisio. Stały Tweaker ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no biorą się tacy no przecież ich nie sieją tylko sie rodzą. tweak or not tu tłik to jest pytanie :) nie pasi to niech nie przylazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...