MUNIekk Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Witajcie, pisze do was gdyż chciałbym uzyskać opinie o zestawie, który chciałbym kupić. Ilość gotówki którą posiadam to 4500zł, aczkolwiek jeśli byłoby taniej to wcale się nie obraże. Zestaw, który złożyłem samemu kosztuje 4087zł. Główny cel tego komputera to CS Global Offensive, ale i inne nowe tytuły (np. Wiedźmin III itp.) gdyż na starym komputerze żadna z tych gier nie chodziła w miarę dobrze. Dodatkowe info Procek zamierzam kręcić tak do 4,3 góra 4,5GHz, posiadam również monitor 144Hz, więc chciałbym aby ilość klatek w każdej możliwej grze była największa jak tylko się da, kosztem np. słabszych detali itp. Zestaw który złozyłem: Procesor i5-4690k Karta graficzna Gigabyte geForce GTX970 4096MB 256bit WindForce III OC Płyta główna MSI Z97-G43 Zasilacz Thermaltake 530W Smart SE Modularny Chłodzenie SilentiumPC Grandis XE1236 RAM 8Gb HyperX Savage 2400Mhz CL11 Dysk HDD Seagate 1Tb Sata III Dysk SSD Transcend 128Gb 370 Obudowa Zalman Z3 plus Największą niewiadomą w tym zestawie było dla mnie chłodzenie i nie wiem czy będzie do końca odpowiednie dla tego zestawu. Dodatkowo zaznaczę, że jedyne kompatybilne Ramy z tym chłodzeniem to te, które są z low profilem. Dzięki z góry za wszystkie wypowiedzi ;) Edytowane 24 Września 2015 przez MUNIekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...