Seth9 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Hey, szukam PC niestety do max 1700 ( z systemem windows 7 i buda ) ktory bylby w tej kwocie jak najbardziej zoptymailizowany do ww. programow i bylby zlozony z nowych czesci (f-vat). Stawiac na cos z i5 + zintegrowana grafika czy moze odzielna karta ale slabszy procek ?? moze cos z Radeon'em 7790 OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Hey, szukam PC niestety do max 1700 ( z systemem windows 7 i buda ) ktory bylby w tej kwocie jak najbardziej zoptymailizowany do ww. programow i bylby zlozony z nowych czesci (f-vat). Stawiac na cos z i5 + zintegrowana grafika czy moze odzielna karta ale slabszy procek ?? moze cos z Radeon'em 7790 OC ?? Witam, Z tego co wiem to w S. Vegas możesz włączyć sprzętową akcelerację (tzw Cuda) więc raczej celuj w karty Nvidia. Nie musi to być karta topowa wystarczy jakaś 960 lub wyższa ewentualnie jak cię budżet nie puści to jakaś z serii 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth9 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Witam, Z tego co wiem to w S. Vegas możesz włączyć sprzętową akcelerację (tzw Cuda) więc raczej celuj w karty Nvidia. Nie musi to być karta topowa wystarczy jakaś 960 lub wyższa ewentualnie jak cię budżet nie puści to jakaś z serii 7. Dzieki za odpowiedz. Jednak znajomy ma limit funduszy na ten cel i wynosi on 1700 z buda i systemem :( Mam problem bo nie wiem czy skladac zestaw z karta zintegrowana i5 lub cos od amd czy moze <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i3 lub jakiegos pentiuma i karte od nvidia do tego 8gb ram i dysk 500gb Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Dzieki za odpowiedz. Jednak znajomy ma limit funduszy na ten cel i wynosi on 1700 z buda i systemem :( Mam problem bo nie wiem czy skladac zestaw z karta zintegrowana i5 lub cos od amd czy moze ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i3 lub jakiegos pentiuma i karte od nvidia do tego 8gb ram i dysk 500gb Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Poczekaj troszkę na odpowiedz, bo ja sam nie tak dawno pisałem o rade w sprawię swojego zestawu. Tutaj jest sporo ludzi którzy wybiorą idealny zestaw w każdym budżecie. Ja właśnie złożyłem zestaw pod renderowanie i obróbkę foto. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...