Fatboyx Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mam pomysł żeby umieścić chłodnicę do WC za oknem. Czy to dobry pomysł? W lato korzyści są oczywiste, ale co w zimie? Czy do wody trzeba bedzie dodawać jakieś preparaty (borygo). Czy ktoś uzywał takiego czegoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 :evil: :evil: :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36217 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Kurde, na glownej stronie w pierwszej piecdziesiatce jest topic dokladnie o tym samym, ale po co tam zajrzec? Mozna walnac taki sam :evil: :evil: :x :x :evil: :evil: Zanim cokolwiek jeszcze napiszesz zajrzuj TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mimo duzej ilosci postow na ten temat ;) powiem tak: :) latem sie nie opłaca bo czasami na dworze jest cieplej niz w domu.. przynajmniej u mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 heh ja mam balkon na zachod :) -> popoludniu w lecie mam tam kolo 60C :) to bylby niezly grzejnik do kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 dajcie spokoj ten temat byl przed chwila walkowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...