Polar Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 jak w temacie. Czy jest coś wartego uwagi w tym segmencie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corsair_PL Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 http://www.corsair.com/en/katar-optical-gaming-mouse może zainteresować Cię jedna z naszych myszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Nie podałeś ceny.G502 jest numerem 1,jeśli zignorować dwie wady: duża waga i sztywny kabel.Ja osobiście przykleiłem taśmę od spodu do blatu biurka robiąc oczko przez które przeciągnąłem kabel i myszka na wysuwanej półce chodzi elegancko i jest znacznie lżejsza niż bez taśmy.Jeśli wolisz lekką myszkę to: g303->dwie wady: śliskie boki i dziwny kształt, ale nie wszystkim to przeszkadza.FinalMouse-> Z recenzji wynika że troche tandetne plastiki, ale sensor porządny, a myszka waży 74 gramy, czyli jeśli się nie mylę to najmniej na rynku. Edytowane 27 Listopada 2015 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...