Skocz do zawartości
Robsenovsky

Komputer do 1500zł bez zasilacza

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

Z racji tego, że mój aktualny komputer nie jest już wart doinwestowania chciałbym prosić o pomoc w wyborze nowego.

Na początku chciałbym zaznaczyć, że po starym komputerze został mi około 4-5 letni zasilacz Bequiet 530W i z tego co się orientuje to mógłbym go jeszcze wykorzystać do nowego komputera(bo za 1500zł jakiegoś potwora raczej nie uzyskam). Czy jest taka możliwość by skorzystać z tego zasilacza?

Chciałbym więc prosić o złożenie zestawu do max 1600zł. Bardziej celuję w kwotę 1500zł ale przyjmijmy, że 1600zł to maksymalna granica cenowa i nie chciałbym jej przekraczać w żadnym stopniu.

W zestawie musi znajdować się też obudowa. Nie zależy mi całkowicie na jej wyglądzie więc może być jakaś tańsza.

Komputer będzie wykorzystywany do codziennego przeglądania internetu, sporadycznego grania w gry (głównie CS:GO, FIFA i czasami jakieś bardziej konkretne gry), montowania materiałów wideo + jeżeli pozwoli na sprzęt to jakiegoś streamingu.

Chciałbym by wszystkie części były nowe i z gwarancją. Nie potrzebuję napędu optycznego. Potrzebuję jedynie jednostkę centralną.

Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i zestawy.

Pozdrawiam serdecznie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem na śmierć dodać, że mam jeszcze dysk ze starego komputera, który przez jakiś czas mógłby jeszcze działać.

Przepraszam za tą gafę. Mógłbym prosić o uwzględnienie tego w zestawie?

Te 13zł ponad 1600zł jeszcze mógłbym przeboleć ale raczej nie chciałbym przepłacać o kilkadziesiąt złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, już poprawiam.

Proszę: http://www.morele.net/inventory/info/fH6HcB/

Zapomniałem na śmierć dodać, że mam jeszcze dysk ze starego komputera, który przez jakiś czas mógłby jeszcze działać.

Przepraszam za tą gafę. Mógłbym prosić o uwzględnienie tego w zestawie?

Te 13zł ponad 1600zł jeszcze mógłbym przeboleć ale raczej nie chciałbym przepłacać o kilkadziesiąt złotych.

Proszę : http://www.morele.net/inventory/info/fH6HcB/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi