LuciusXIII Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam.Pisałem już kiedyś temat teraz przyszedł czas na zakup.1. Ma to być nowy laptop zakup na firmę.2. Matryca 17,3 lub 15,6 - wolałbym większy bo ma to być laptop biurkowy, mobilność nie ma większego znaczenia.3. Wykorzystywany będzie głównie do pracy - programy, biurowe, internet, ale również aplikacja CAD/CAM (chociaż to mogę realizować na wysłużonej stacjonarce).Chciałbym czasem w coś pograć, ale jestem do tyłu z grami więc nie muszą do najnowsze tytuły na max detalach (na razie The Walking Dead, Skyrim, itp.).Miałem kupować Lenovo Y50-70, ale odrzuca mnie 12 mies. gwarancja dla firm, a do grania chcę reaktywować swoją platformę 775 na xeonie i nowej karcie po wywaleniu się 8800 GTS.4. Ma być z systemem (słyszałem jeszcze o instalce na 270 dni i potem może zakup?)5. Zależy mi na: dobrym wykonaniu ogólnym, porządnej matrycy - najlepiej IPS na FHD, chciałbym również mieć możliwość montażu SSD w przyszłości.6. Będzie to mój pierwszy laptop więc proszę o zwrócenie uwagi na co w co warto inwestować (procek czy grafa cz coś innego).P.S. Czy poniższy laptop to opłacalny zakup? Spełnia większość wymagań. http://allegro.pl/acer-v17-nitro-vn7-791g-fhd-ips-i5-8gb-1tb-gtx950m-i5780378430.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuciusXIII Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Swietna propozycja, ale po namyśle szukam tylko 17,3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...