logimen Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Hej, Korzysta ktos z obudowy typu kwadrat ? Chcialem w niedlugim czasie taka kupic. Podoba mi sie Corsair Air 540, ale chyba malo takich jest. Znacie jeszcze jakies ? Chyba CoolerMaster jakas mial. W gre NIE wchodzi mini-ATX Ktora byla by najlepsza ? Chodzi mi glownie o dobry przewiew, mozliwosc montazu LC AIO (ewentualnie), dobry cable management i musi sie dobrze prezentowac przy okazji. Edytowane 23 Listopada 2015 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Kwadrat, czy raczej sześcian / prostopadłościan? Buda ATX w takich proporcjach to już się robi spory mebel... ale co kto lubi. Jakieś konkretnie wymagania, czy po prostu obudowa ma być w takim kształcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Kwadratopodobna :) Rozejrzalem sie troche i widze, ze najbardziej poki co podoba mi sie wspomniany Corsair i Thermaltake X9. Nie mam konkretnych wymagan, pomyslalem o jakiejs odmianie. No chyba, ze ktos mnie zniecheci to pewnie wezme NZXT H440 z tych normalnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...