bodzio19907777 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam wszystkich Interesuje mnie kupno skrzynki za 3700- 3800 1.Jednostka bedzie wykorzystywana do gier : Wiedźmin , Gta 5, lol, wot, itd. Nowe produkcje 2. Podpieta bedzie do monitora AOC i2369vm 3 Na OC sie nie znam ale slyszalem ze jest to proste 4. Dysk ssd jesli mam z niego zrezygnowac na rzecz lepszego procesora lub karty zrobie to 5.Napewno chcialbym 970 ale ktora to nie wiem , rozne firmy 6. Procesor napewno i5 7.Jesli trzeba bedzie dolozyc grosze zrobie to Jesli szybko mi pomozecie to jeszcze dzisiaj zamowie DZIĘKUJĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Proszę: http://www.morele.net/inventory/info/LfKGeP/Jeżeli koniecznie chcesz 970 to polecam konstrukcje Zotaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...