Tipek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich Poszukuje komputera do streamowania i grania w csgo. Moj budzet to 4000zl,ale jak trzeba bedzie (bedzie duza roznica w mocy pc) to moge dolozyc te 500zl. W zestawie nie potrzebuje napedu optycznego bo takowy posiadam. Kolejna rzecza jest obudowa - moze wygladac kiepsko,byle by byla wydajna i jak najtansza. Najlepiej gdyby zestaw byl zlozony w morele ale nie bede zly gdy zlozy ktos gdzie indziej ;) Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cześć. Masz monitor, czy może wliczyć w cenę zestawu (jeżeli tak 60hz czy celujesz w 144hz?). System wraz z zestawem? Chcesz podkręcać procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mam 2 monitory,32 cale 60hz i 24 cale 144 hz Mam system windows 7 x64 Chetnie podkrecilbym procesor,jak nie sam to kogos bym wzial do pomocy wiec odpowiedz to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Na tych 32 calach musi być spora roździałka. Ja bym się bez SLI nie pakował w 2 monitory. Jest możliwość działania TYLKO na 144hz? Potrzebujesz USB na przód obudowy, czy na tyle starczą? Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Tilon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak,oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/AuJ5dP/ Obudowa jak prosiłeś, nie za droga, ale za to bardzo dobra. Procesor i7 do renderowania wraz z chłodzeniem, aby hałas nie przeszkadzał podczas nagrań. Karta graficzna bardzo wydajna, z chłodzeniem pół pasywnym. SSD na system (system odpala się w 25sekund i jest gotowy do pracy!). Wszystko utrzyma dobre 500W, zestaw nie pobierze więcej niż 300W. Płyta na formacie mATX (mała), NIE PODŁĄCZYSZ DO NIEJ USB Z PRZODU obudowy, ale za to z tyłu masz dużo wejść 2x USB 3.0 4x USB 2.0 i wszystko potrzebne podłączysz. Problem może być z słuchawkami. Jeżeli chcesz podłączyć na przód to zamień płytkę na tą http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-h81m-s1150-h81-2ddr3-usb3-hd-dvi-ds-box-h81m-605249/. Pozdrawiam serdecznie. PS. Jakby były wątpliwości w csie 300-500fpsów. Uciągnie również wszystkie nowe gry na wysokich/ultra w 60fps. (pomijając poszczególne przypadki) Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Tilon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Porty moga byc tylko z tylu,nie ma to dla mnie roznicy http://www.morele.net/inventory/info/riybCz/ Moglbys mi po krotce wyjasnic roznice miedzy tym zestawem co wyslales a tym co mam tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varessen Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) @Tilon: Po pierwsze, napisał, że nagrywarkę ma. Po drugie, po co pytasz czy będzie podkręcał (odpowiedział, że chętnie, po czym dajesz płyte głowna na chipsecie H81 i procesor z zablokowanym mnożnikiem). Albo ja nie ogarniam albo ktoś już poczuł weekend. "Na tych 32 calach musi być spora roździałka. Ja bym się bez SLI nie pakował w 2 monitory." Bez komentarza. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Varessen 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilon Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Stwierdziłem, że nie ma sensu iść w podkręcaną i7 w tym budżecie. A i7 musi być bo render. Co do komentarza, to sam się dziwię co napisałem, ech zmęczony jestem :) Co nie zmienia faktu, że do 2 monitorów 1 karta średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie musze uzywac 2 monitorow,jezeli o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) W dniu 4.12.2015 o 22:23, Tilon napisał(a): Stwierdziłem, że nie ma sensu iść w podkręcaną i7 w tym budżecie. A i7 musi być bo render. Co do komentarza, to sam się dziwię co napisałem, ech zmęczony jestem :) Co nie zmienia faktu, że do 2 monitorów 1 karta średnio. masz wgl 2 monitory? jak ma dwa różne monitory to jest oczywiste ze na obu równocześnie nie gra bo by było to kompletnie bez sensu i nie, nie potrzebuje do tego 2 kart graficznych żeby je podłączyć, co innego gdyby miał 3 takie same i korzystał z eyefinity albo nv surround w dodatku nie wróże długowieczności sekcji zasilania na tej płycie przy i7 4501zl: http://www.morele.net/inventory/info/ScDcnX/ Cytat Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić: Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!) W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe! Edytowane 5 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipek Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Mam dwa monitory Nie chodzi o to ze na obu naraz bym gral tylko na jednym bym gral a na drugim mialbym na przyklad podglad na streama ale to nie jest konieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...