netti Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam! Mam problem z instalacją aktualizacji w windowsie. Otóż o 8 rano włączyłem laptopa i wyskoczyło aktualizacja windows. Jest godzina 14 i nadal aktualizuje to samo... I teraz co zrobić? Boje się że jak go wyłącze to dysk się uszkodzi. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Boje się że jak go wyłącze to dysk się uszkodzi. To go wyłącz, lęki trzeba przezwyciężać. Proszę o pomoc. Myślę, że pomogłem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dysk raczej się nie uszkodzi od aktualizacji . A co do samego problemu - może masz za mało miejsca na dysku albo bardzo wolne / zamulone łącze że ci tak długo trwa aktualizacja . Oczyść dysk czy to systemowym narzędziem czy to za pomocą CCleanera , odinstaluj zbędne gry / programy , wyczyść katalogi temp . Poprzenoś pliki na inną partycję ( pliki z pulpitu czy moich dokumentów - np. katalogi z danymi gier czy programów ) . Możesz też tymczasowo wyłączyć plik wymiany lub przenieść go na inną partycję . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...