Skocz do zawartości
Pleps123

Gtx 690 czy 970

Rekomendowane odpowiedzi

Joko że zdecydowałem się na kupno gtx 970 szukałem na morele.net jakiejś fajnej niereferencyjnej wersji z dobrymi możliwościami oc tak by nadgonić wydajnością referenta gtx 980.

http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx970-xtreme-4gb-ddr5-256bit-dvi-3xdp-hdmi-box-gv-n970xtreme-4gd-815152/

​Jest ona o tyle ciekawa że posiada aż 10 fazową sekcje zasilania przez co (według producenta) ma pozwolić na bardzo duże możliwości dalszego oc , co więcej gigabyte pisze że do tej wersji należą tylko specjalnie wyselekcjonowane chipy.

I teraz pytanie do was forumowicze, czy warto dokładać te 100zł więcej względem konstrukcji msi, asus , gigabyte g1 kosztujących 1500zł ?

Edytowane przez Pleps123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie warto brac tego gibayte bo jest głosny . Najlepsze to msi gaming i 100me  .Duze mhz i cisza w grach

"miałem wszystko" nawet tu się pojawił i dostał ripostę [ kolejny raz nas rozbawia ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzasz bić rekordy na azocie czy używać komputera w domu?

Ta karta to totalny przerost, [ciach!]o Ci to da choćbyś miał 50 faz zasilania, no chyba że zamierzasz fapować że dopłaciłeś 200zł więcej za to że masz 10mhz więcej na rdzeniu po podkręceniu które nic Ci i tak nie da. Wyciśniesz z niego te 1500mhz na rdzeniu w boost jak na każdej innej. Kup tańszego ausa, msi, evga cokolwiek. Gtx970 za 1700zł, was już totalnie pokopało, potem sie dziwić że takie są ceny a nie inne jak uwielbiacie przepłacać.

Edytowane przez GeMtin1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi