Kwiat Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 no właśnie jakiej firmy..?? Czytałem że z Herculesem coś grafa sie sypie bo zasilacze słabe..jak to jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 chłopie byle postów o tym :evil: , poszukaj :arrow: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 kazdy R9100 sie sypie jak ma slaba zasilke ja polecam Herca moj kreci sie 300/600 wiem ze niektore sappire tez tyle maja no i sa trohce tansze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 tez polecam herca ale do tego jeszcze mocna zasilke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Bierz Herca jak masz kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja nie idzę najmniejszego sensu dawać 440zł za R9100 Herca,jak za mniej niż 500zł można mieć GF4Ti4200 Winfasta,czy Prolinka. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja za swojego Herca dałem 415 i jestem zadowolony.. choć bez wymiany zasilki sie nie obyło.. ale póki co śmiga @295/590 a jak zamontuje jakieś chłodzonko lepsze to mam nadzieje na więcej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 herc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak już R9100 to Herca ale ja bym troszke dozbierał i dopadł GF 4 ti 4200 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak już R9100 to Herca ale ja bym troszke dozbierał i dopadł GF 4 ti 4200 :P dokladnie ,za 500zl mozna juz kupic Prolink'a albo Albatron'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Albo Szafira albo dolozyc do GF4Ti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...