Kłosik Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam posiadam tablet Prestigio multipad tablet pc PMP7100D Duo (wersja bez karty sim) i problem jest taki ,że został zablkowany przez pewną osobę która nie powinna dotykać się do tego urządzenia. Ja jako właściciel znam kod zabezpieczający (wzór) oraz e-mail i hasło do konta google tylko problem jest taki ,że w tablecie zostało wyłączone wi-fi ( nie łączy się nawet z otwartą siecią więc nie mogę tak poprostu zresetować wzoru) i tutaj pojawia się problem ponieważ nie mogę go odblkować. Da radę coś z tym zrobić. ( Tablet nie jest wykrywany przez komputer nie wiem dalczego. Nigdy nie był wykrywany). Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Rodzice kupili ten tablet 2 lata temu. Niie jeden problem przeżył. Próbowałeś hard reset'u? (Power on + power up/down) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez ChristeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...