TheeDudii Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Witam.Niedawno zakupiłem nowy komputer I5 4460 MSI GTX 960 OC Gigabyte H81M - S2h SanDisk SSD120G Western Digtal <chyba blue> 1tb Na dysku WD zainstalowałem gry, w tym Counter Strike: Global Offensive i kilka innych. Co jakiś czas podczas grania gra się na chwilę zacina i słyszę dysk. Bardzo mi to przeszkadza gdy np. robię "rush" i nie wiem, czy jeszcze żyję. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, TheeDudii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 W zaawansowanych opcjach zasilania (plany) znajdziesz coś takiego jak 'Dysk twardy -> Wyłącz dysk twardy po'. Ustawiasz 0, po problemie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheeDudii Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dziękuję. Spróbowałem, czas pokaże co się stanie. Dla informacji mam Windows 10 pro w języku angielskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Jest programik do kompletnego wylaczenia tego w dysku. Dziala pod dosem, ale nie pamietam teraz nazwy. Opcjonalnie jest zestaw narzedzi co robisz z niego bootowalnego pena i tam np. jest ow program. Jutro moge podac Ci co i jak. Najlepiej napisz do mnie na pw jak zapomne. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Program to WDIDLE3. Sciagnij i zroob bootowalnego pena z Ultimate Boot CD -> link . Jak dalej tym postepowac znajdziesz na internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...