Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dzienie mi sie o to pytać bo nigdy takiego problemu nie miałem :) Kupiłem dzisiaj sieciówke D-Link 530TX, wersja bulk czyli bez sterów, ściągnołem je z neta z niemieckiej stronki d-linka, szukam sterów pod Xp a tam tylko notaktka, że są one już razem z Xp :). Mam tylko jeden problem mój Xp ich nie czaji, i chce sie łączyś z netem by ich poszukać zo robić? POMOCY!!! PS Win XP prof... :), na RH 8.0 działa :/ I co to jest kod 10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Szukales na stronie MS ? A masz zainstalowanego Sp1? Czy co tam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zainstaluj SP 1 i bedzie ok a nastepnym razem kup z driverami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No to teraz dopiero głupie pytanie skąd by go ściągnąć bo do stron Ms mam alergie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No to teraz dopiero głupie pytanie skąd by go ściągnąć bo do stron Ms mam alergie :) Jak kolega ma oryginalnego windowsa to tutaj http://www.microsoft.com/WindowsXP/pro/dow...sp1/default.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 :) A jak wygłąda orginał bo nigdy czegoś takiego nie widziałem :) Nie mam orginału :) A wracając do tematu co to jest kod 10 !?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tutaj masz SP1: ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Sterowniki/...psp1_pl_x86.exe A jezeli masz Windowsa XP Prof. to tu masz instrukcje jak go zainstalowac: http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=350&dPage=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A to jeden kit czy to polska wersja wina czy nie? I czy napewni te dziwne peoblemy z katrą to winna braku sp1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Sprawdz to: ftp://ftp.dlink.com/NIC/dfe530tx/Driver/d...er_10152001.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 mam taki sam problem z tą sieciuwką tyle ze na win98 sux te sieciuwki choc są dobrej firmy to akurat ten model jest kompletnie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak będziesz chciał to mogę ci nagrać XP pro + SP1 PL już wszytego. Dasz mi za fatygę na bronka i załatwione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tu jest driver pod XP Twojej karty http://www.dlink.com/products/support.asp?...pid=122#drivers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tu jest driver pod XP Twojej karty http://www.dlink.com/products/support.asp?...pid=122#drivers Te też mi nie działają :( Majma jak sobie z tym radzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Instalacja SP1 nie pomogła! Co mam robic może winde przeinstalować? Czy zanieść to badziewie rekalmacji? Pomocy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...