izid111 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Chciałbym kupić podkładkę pod myszkę Tracer Transformers TRM-504 USB. Byłaby ona głownie do CS:GO. Gram na najniższych ustawionych DPI myszki (nic się nie świeci), czyli 800DPI. Ustawienia czułości myszki w CS'ie to 2.8 (i ciągle spada, np. teraz mam 2.6). Najlepiej byłoby, żeby podkładka była tania, lecz wiem, że czasem warto dopłacić. Interesuje mnie tylko rozmiar small! Z góry dzięki! PS. Przez parę godzin miałem okazję pograć na Razer Goliathus Speed + Deathadder Chroma. Naprawdę super mi się grało, ale boję się, że nie będzie to aż tak super działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj najtańszego rozwiązania czyli A4-Tech X7-200MP test Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Piehursson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izid111 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie chodziło o aż takie tanie (tak bardziej 20-30 zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie chodziło o aż takie tanie (tak bardziej 20-30 zł). Podkładki Bloody są niezłe. Mam tą większą Defense i jest znacznie fajniejsza od tych jakie posiadałem do tej pory. Defense ma fajną porowatą powierzchnię w sam raz pod metalowe ślizgacze. Jest raczej z tych twardszych - mysz jest stabilna i nie zapada się. Ceny rozsądne. Wykonanie super :) Podobno do strzelanek lepsza jest wersja Offense - bardziej śliska. Ciężko mi powiedzieć - ja wolę mniej śliskie mouse pad'y ;) Po dwóch dniach katowania i tak zrobiła się bardziej śliska jak na początku ;) http://www.bloody.tw/en/products.php?pid=13&id=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie chodziło o aż takie tanie (tak bardziej 20-30 zł). W tym przypadku tania w żadnym wypadku nie znaczy zła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izid111 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 A czy jest duża różnica pomiędzy A4-Teckiem a Razerem Goliathus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...